Dmitry replied to the topic 'Canon+Pi3 connecting issue' in the forum. 1 month ago

I ve tryied all USB ports. Installed gphoto2. Now indiserver is starting, but i still cant connect to the camera. Error is Camera_get_config failed (-2): Bad parameters
What 3d party driver are you using?

Read More...

Dmitry created a new topic ' Canon+Pi3 connecting issue' in the forum. 1 month ago

Im trying to connect my Canon 600d camera to Raspberry Pi3 +Xubuntu. When im starting indiserver, i always have the same error
Driver indi_canon_ccd: Failed to detect any cameras. Check power and make sure camera is not mounted by other programs and try again. What im doing wrong and how to fix it? Camra is working well when connecting to Ekos+Kubuntu on laptop.

Read More...

Dmitry replied to the topic 'Celestron mount issue' in the forum. 2 months ago

Yes. Ra value changes. But i forgot to set tracking mode to eq north. Today at night will test with eq north tracking mode.

Read More...

Dmitry created a new topic ' Celestron mount issue' in the forum. 2 months ago

Hello. Im trying to use my celestron nexstar+ mount CG5 with Kstars+Ekos. After connecting camera and mount, im making a test capture. And it always show star tracks as if the mount tracking doesnt work, even if the capture duration is 5-10 seconds.
Does anybody found the same issue? MB, any solution?
PS when im using Windows7 + celestron ASCOM driver+ cartes du ciel+ BackyardEOS everything goes fine and i can capture 100sec frames without any guiding.
I tjink that Kstars/ekos chnages the mount behavior. Is there any setting so i can set up correct sync-tion or make ekos slaved to the mount.

Read More...

Login

3rd Party

Choose from the numerous 3rd party INDI drivers to suit your needs!

Got Problem?

Check out the FAQ, the forum, and the bug tracking system to resolve any issues you might have!
You can also subscribe to INDI newsletter and development mailing lists to get the latest updates on INDI!