×

INDI Library v1.9.6 Released (21 May 2022)

Bi-monthly INDI Library released with new drivers and bug fixes.

Dome Slaving

  • Posts: 21
  • Thank you received: 4

Dome Slaving was created by Arnold Graf

Hi,
I'm trying to learn how Dome Slaving works but I failed to get it work. I use Ekos with simulators for "Dome", "Focuser", "CCD" and "Telescope". Everything woks fine but "Dome" does not follow any motion of the Telescope but stays permanently at 270° even "Slaving" is "Enabled" and the Telescope is moving.
Any idea what is going wrong?
KStars 3.5 + astroberry remote
EQMOD, EQ6-R , ASI2600+ ASI178+EAF+ASI120
1 year 5 months ago #66569

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 686
  • Thank you received: 83

Replied by Peter Kennett on topic Dome Slaving

Did you set the dome SLAVING measurement settings?



All these setting measurements need to be filed in.

PK

iOptron CEM120 EC2 and CEM25P
Celestron C11 EdgeHD
William Optics Star71
ASI 1600Mm Pro, ASI 462MC
Moonlight motorfocus & Esatto focuser
LodeStar X2 and ZWO OAG
DewBuster
NANO PC-T4
1 year 5 months ago #66588
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 21
  • Thank you received: 4

Replied by Arnold Graf on topic Dome Slaving

Many thanks!
Some settings were missing but now it works fine.
KStars 3.5 + astroberry remote
EQMOD, EQ6-R , ASI2600+ ASI178+EAF+ASI120
1 year 5 months ago #66590

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.475 seconds