×

INDI Library v2.0.6 is Released (02 Feb 2024)

Bi-monthly release with minor bug fixes and improvements

Guiding with ZWO 120mm-s and CEM25

  • Posts: 2
  • Thank you received: 0
Hi,

Can somebody take a quick look at my logs and maybe see where is my guiding problem.
I did try for days and hours to get this working without secures .
Finally had a clear sky last night and collected a logs.

I was able to complete calibration guiding via CEM25.
When I try to do via ST4, my pulse_length are 7000 and never change (I changed from default 5000 ->7000) when I wasn't getting anywhere.

Attaching 2 logs

File Attachment:

File Name: failedcali...5-08.txt
File Size:158 KB

File Attachment:

File Name: guidingvia...5-08.txt
File Size:264 KB

Thanks for any help or suggestions you would have.
no, I did not try PHD2 yet. I really would like to keep all within EKOS.
Last edit: 5 years 9 months ago by Andrew.
5 years 9 months ago #25898
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

You forgot to attach the logs
5 years 9 months ago #25900

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 2
  • Thank you received: 0
Anybody with any ideas, things to try?

In INDI controll Panel, Telescope -> Motion Control tab - every field shows 0 (zero) with exception to Guiding Rate of 0.3
Guide N/S E/W all show 0ms.

Any help is appreciated.

Here are the logs again:

File Attachment:

File Name: failedcali...5-14.txt
File Size:158 KB

File Attachment:

File Name: guidingvia...5-14.txt
File Size:264 KB
5 years 9 months ago #25999
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.392 seconds