Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
14 Nov 2018
Glad to announce of release of INDI Library v1.7.5 on 2018-11-14. A few drivers were added in this release as we continue to improve & stabilize existing drivers.
Read More...
  • Page:
  • 1

TOPIC: [SOLVED] infinite looping with 2 ZWO cameras

infinite looping with 2 ZWO cameras 2 months 6 days ago #30208

  • adonf
  • adonf's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
  • Posts: 26
  • Thank you received: 2
With a setup consisting of an ASI1600 main camera and an ASI178 secondary camera, no way to achieve more than thirty poses without arriving at an infinite loop of a given pose.
A stop, then immediate recovery causes a new looping from the first pose.

However, if I stop the ASI178, and I restart my series, then I see no problem.

This is obviously related to the cohabitation between the 2 cameras ZWO.
Indeed with a setup consisting of an SX694 and the ASI178 I have no problem.
Same with the ASI1600 alone without the ASI178.
The topic has been locked.

infinite looping with 2 ZWO cameras 2 months 5 days ago #30248

Have you limited the USB bandwidth? Had troubles, too, when using 1600MM photo + 120MM guide....
What's a pose?
openSUSE Tumbleweed KStars 3.0.0git INDI 1.7.5git
GPDX+SynScan, ASI1600+EFW+ASI290 mini
The topic has been locked.

infinite looping with 2 ZWO cameras 2 months 4 days ago #30268

The nightly KStars release _might_ help if you're willing to give it a go
Jasem Mutlaq
Support INDI & Ekos; Get StellarMate Astrophotography Gadget.
How to Submit Logs when you have problems?
Add your observatory info
The topic has been locked.

infinite looping with 2 ZWO cameras 2 months 3 days ago #30303

  • adonf
  • adonf's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
  • Posts: 26
  • Thank you received: 2
Sorry for the bad translation, I meant "capture" or "frame".

I have just collected the images of this night, and all have passed without problem :)
The only difference: I gave an old USB cable.
I had indeed changed both camera and USB cable. It is obviously my USB cable which is defective.

The incident is closed.
The following user(s) said Thank You: knro
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.106 seconds

Login



3rd Party

Choose from the numerous 3rd party INDI drivers to suit your needs!

Got Problem?

Check out the FAQ, the forum, and the bug tracking system to resolve any issues you might have!
You can also subscribe to INDI newsletter and development mailing lists to get the latest updates on INDI!


Gallery

Replica

Why INDI

Replica