Ekos schedulled sequence does not start

  • Posts: 10
  • Thank you received: 0

Ekos schedulled sequence does not start was created by deruazpepin

Hi

When I program Ekos to start @ a certain time, it does not start.

See the screenshot attached.

Do you have any idea why ?

Thank for your help
1 week 2 days ago #33701
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 510
  • Karma: 6
  • Thank you received: 142

Replied by wvreeven on topic Ekos schedulled sequence does not start

Again, this was reported before. When you do a search for Scheduler, you'll find this thread

www.indilib.org/forum/ekos/4382-re-re-ek...marking-aborted.html

It also states that it was fixed and will be available in KStars 3.1.0


Clear skies, Wouter
Modded Canon EOS 700D with a WO ZS 71 ED on a SW HEQ5-Pro /
ASI1600MM-C CCD and filter wheel with an 8" RC on a SW EQ6-R
1 week 2 days ago #33702

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 10
  • Thank you received: 0

Replied by deruazpepin on topic Ekos schedulled sequence does not start

Thanks Wouter, and sorry for the double topic....
1 week 2 days ago #33703

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 10
  • Thank you received: 0

Replied by deruazpepin on topic Ekos schedulled sequence does not start

I just tried th 3.1.0 version on raspberry pi and it works fine. Thanks again
1 week 1 day ago #33707

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.442 seconds