INDI Server for Windows

  • Posts: 164
  • Thank you received: 19

Replied by jonkjon on topic INDI Server for Windows

Looks like this camera just isn't going to cooperate....still no download. Thank you for trying.

--Jon

File Attachment:

File Name: INDIServer...ows4.zip
File Size:2 KB
2 years 4 months ago #10078
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 709
  • Karma: 14
  • Thank you received: 171

Replied by polakovic on topic INDI Server for Windows

Jon, are you sure that you really use version 2.2.2 (try about button on the server)?

get_CCDTemperature() should be called only if CanSetCCDTemperature() returns true. If it does, it is really very serious driver bug (it is driver bug anyway, get_CCDTemperature() must be defined even if camera has no temperature sensor).

Peter
Last edit: 2 years 4 months ago by polakovic.
2 years 4 months ago #10079

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 164
  • Thank you received: 19

Replied by jonkjon on topic INDI Server for Windows

Let me do a clean uninstall re-install of it by manually removing files. Maybe the older version isn't being removed completely for some reason. I will report back soon....
About dialog is showing 2.0?
--Jon
2 years 4 months ago #10080

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 164
  • Thank you received: 19

Replied by jonkjon on topic INDI Server for Windows

After manual clean, the same result; no download. The about dialog still shows 2.0 but the add/remove programs dialog shows 2.2.2. Maybe a good idea to append the version info into the log file initialization?
Would it be possible to pass in a 'dummy' temperature for these cases so get_CCDTemperature still returns something?

--Jon
2 years 4 months ago #10081

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 709
  • Karma: 14
  • Thank you received: 171

Replied by polakovic on topic INDI Server for Windows

That's not good, you probably use old version, you should see 2.2.2 in about dialog...

2 years 4 months ago #10082
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 164
  • Thank you received: 19

Replied by jonkjon on topic INDI Server for Windows

I don't know what it could be. I just downloaded it on a different pc and it also shows 2.0. The file name is INDI_Server_32_2.2.2.exe

I tried to download the 64 bit version on the other pc but the link didn't seem to be working....

--Jon
Last edit: 2 years 4 months ago by jonkjon.
2 years 4 months ago #10084

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 164
  • Thank you received: 19

Replied by jonkjon on topic INDI Server for Windows

The really strange part of this is that I never have installed this until 9/5/2016 which was version 2.2. So, I don't know where version 2.0 would have come from.

--Jon
2 years 4 months ago #10086

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 709
  • Karma: 14
  • Thank you received: 171

Replied by polakovic on topic INDI Server for Windows

You right, my fault :( I tested 64 bit version only and 32 bit version was broken :(

Please, can you try to redownload it? Peter
2 years 4 months ago #10088

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 164
  • Thank you received: 19

Replied by jonkjon on topic INDI Server for Windows

We have a winner!!! It is working now! THANK YOU!!

--Jon
2 years 4 months ago #10089

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 164
  • Thank you received: 19

Replied by jonkjon on topic INDI Server for Windows

Jasem,
When using the INDI Server for Windows, EKOS (from the Linux VM) the CCD (Simulator or real camera) isn't allowing me to choose a type. (Light, Flat, etc.) The dropdown is disabled.

--Jon
Last edit: 2 years 4 months ago by jonkjon.
2 years 4 months ago #10090

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 709
  • Karma: 14
  • Thank you received: 171

Replied by polakovic on topic INDI Server for Windows

jonkjon wrote: We have a winner!!! It is working now! THANK YOU!!

--Jon


Great, thank you for your assistance, Peter
2 years 4 months ago #10096

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 164
  • Thank you received: 19

Replied by jonkjon on topic INDI Server for Windows

I've had some time to play around with this the past couple of days and am seeing a few issues.

1. When connecting to the telescope simulator from EKOS, the site longitude gives an error "Property SiteLongitude The property value is out of range " the actual site longitude is -77:32:42 but EKOS uses 282:33:52. I can manually set the longitude in the control panel however. Even after manual correction, the scope crosshairs never move in kStars.

2. The scope simulator never moves when trying to track an object in kStars. i.e. Right click on target and select track and nothing happens.

--Jon
2 years 4 months ago #10231

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.636 seconds