×

INDI Library v1.7.8 Released (11 May 2019)

Mid year release of INDI Library v1.7.8 comes with a few drivers and improvements to to existing drivers.

Polar Alignment slew delay does not work

  • Posts: 226
  • Karma: 8
  • Thank you received: 40

Polar Alignment slew delay does not work was created by PK

When I use the LEGACY version of the Polar Alignment routine, EKOS will start a photo capture without waiting for a delay after slewing. The result is blurred images that it then tries to identify with asymmetry. I set the delay time, and that works in regular alignment mode, but not in the Polar Alignment mode (the legacy version, I can't use the new version at the Equator).

Peter

iOptron CEM25P
William Optics Star71
ASI 1600Mm Pro
Moonlight motorfocus
LodeStar X2 and ZWO OAG
DewBuster
NANO PC-T4
2 months 2 weeks ago #37252

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 392
  • Karma: 2
  • Thank you received: 53

Replied by Herrhausen on topic Polar Alignment slew delay does not work

I can confirm Peter's problem. During my latest session I ran the legacy polar alignment procedure and ended up with a picture that did show star trails.
2 months 2 weeks ago #37263

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Replied by knro on topic Polar Alignment slew delay does not work

Thanks for report, it's fixed now in GIT.
Jasem Mutlaq
Support INDI & Ekos; Get StellarMate Astrophotography Gadget.
How to Submit Logs when you have problems?
Add your observatory info
The following user(s) said Thank You: Herrhausen
2 months 2 weeks ago #37344

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.274 seconds