×

INDI Library v1.9.6 Released (21 May 2022)

Bi-monthly INDI Library released with new drivers and bug fixes.

eqmod: slew present issue

  • Posts: 314
  • Thank you received: 34
Hi there
Has there been any changes in the eqmod code? When I connect eqmod and then change the slew present
the "lamp" stays yellow, slew speed does not change. I will look into the debug messages now.
--= human, without Windows™ =--
pls excuse my bad english! :)
The following user(s) said Thank You: Jasem Mutlaq
Last edit: 7 years 3 months ago by pauledd. Reason: solved
7 years 3 months ago #3606

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 314
  • Thank you received: 34

Replied by pauledd on topic eqmod: slew present issue

My mount seems to be fine since an older build of indi/kstars works without problems.
I rebuild my whole indi/kstars from source, same behaviour.
I cant find errors in the debug logfile from ekos. Will try gdb
--= human, without Windows™ =--
pls excuse my bad english! :)
7 years 3 months ago #3607

Please Log in or Create an account to join the conversation.

The issue was fixed today, thanks for reporting it.
Jasem Mutlaq
Support INDI & Ekos; Get StellarMate Astrophotography Gadget.
How to Submit Logs when you have problems?
Add your observatory info
The following user(s) said Thank You: pauledd
7 years 3 months ago #3610

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 314
  • Thank you received: 34

Replied by pauledd on topic eqmod: slew present issue

cheers! B)
--= human, without Windows™ =--
pls excuse my bad english! :)
7 years 3 months ago #3611

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.532 seconds