Germán replied to the topic 'Focus presets ZWO EAF' in the forum. 2 weeks ago

Hi Jasem,
To set the focus offsets, have I to add manual filter driver? I dont have Electronic Filter Wheel.

Read More...

Germán created a new topic ' Guiding rate of AZEQ6 Pro' in the forum. 2 weeks ago

Hi guys,
I've got a AZEQ6 Pro mount and I use the internal guiding of KStar, but in Control tab I see the Guiding Rate, where can I find the guiding rate for AZEQ6 Pro? The default value is 0,5, is it correct for my mount?

Can somebody help me? 
Thank you so much,

Germán.

Read More...

I know it, but, can I check this temperature?

Read More...

Germán created a new topic ' Focus presets ZWO EAF' in the forum. 2 weeks ago

Hi guys,
I have RPI 4b (8GB) with Kstar software and ZWO EAF focuser, I would like to have some saved focus positions for my different filter, it is possible?
Thank you so much.

Germán.

Read More...

Hi Steffen, I have the same focuser (ZWO EAF), where can I check the temperature? In the tab of Focus, I select the sensor temperature (in my case ZWO EAF) but I don't see the temperature.
Could you help me? Thank you so much.

BR,
Germán.

Read More...

Germán replied to the topic 'SOLVED: INDI Lib for Sony a6100' in the forum. 2 weeks ago

Thnak you so much for your reply, Jasem.

I saw different drivers for Canon, so I thought Sony used to other exclusivitu for them.

BR,
Germán.

Read More...

Germán replied to the topic 'SOLVED: L-eNhance filter' in the forum. 2 weeks ago

Hi Max. Yes, finally I tried with 10" and I get focues. Thank you so much for your reply.

Germán.

Read More...

Germán created a new topic ' L-eNhance filter' in the forum. 3 weeks ago

Hi guys,

I use a DSLR camera, Sony a6100 and I can get good focus point without filter, but if I use the L-eNhance filter the software doesn't get a focus point, do you have any tips for focus with this kind of filters?

Thank you so much.

BR,
Germán

Read More...

Germán created a new topic ' INDI Lib for Sony a6100' in the forum. 3 weeks ago

Hi team,
I'd like you implement the drivers for Sony a6100 like the same for Sony A7.

Thank you so much.

Read More...

Germán replied to the topic 'Live Stacking - Window Setup KStar' in the forum. 3 weeks ago

Thank you so much. Great!!

Read More...

Germán created a new topic ' Live Stacking - Window Setup KStar' in the forum. 3 weeks ago

Hi guys, I'm new in Astroberry and I'm trying active the Live Stacking in the first Window (Setup) and in the Capture area the there's not image. How can I active this function? I use Raspberry Pi 4B with 8GB and Astroberry OS and Sony a6100 like main camera.

Thank you so much for your help.
BR,
Germán

Read More...

Germán replied to the topic 'Re:AZEQ6 + EQMOD' in the forum. 3 months ago

Thank you so much. Solved. Set up the 115200 baudios, and OK.

Enviado desde mi SM-N950F mediante Tapatalk

Read More...

Germán replied to the topic 'AZEQ6 + EQMOD' in the forum. 3 months ago

The mount has got the current corresponding and the RPI has got a power supply Labists (Output 5V / 3A). I think I resolve the problem, I've update the library and it looks work. I have to try it another night.

Thank you so much,
Germán.

Read More...

Germán created a new topic ' AZEQ6 + EQMOD' in the forum. 3 months ago

Hi guys, I'm new in Astroberry. I've got a Raspberry Pi 4b with 8GB RAM and a AZEQ6 Skywatcher mount. I'm trying to connect RPI to AZEQ6 mount by USB directly on head-mount and EQMOD, but the RPI don't find the mount.
Please, could you help me? Where must I connect the mount?

Thank you so much and best regards,
German

Read More...