Noah created a new topic ' Connect to mount without alignment' in the forum. 3 months ago

Hi! I'm using Ekos on an Astroberry and a Skywatcher AZ-EQ5 Pro I got it to where im able to connect my Astroberry to the mount but when I set everything up I cant connect to my mount right away. I get a warning that I first need to align my mount. Is there a way to connect to the mount without having to do a star alignment?

Read More...

Ahh thank you verry verry much!!

Read More...

How did you reassign the ports the first time?

Read More...

Ahhh yess thank you. It works but when I reboot I have to run the command again. Is there a way so that I dont have to run the command every time I boot up?

Read More...

Hi!
I'm trying to connect my Astroberry to my Skywatcher AZ-EQ 5 Pro. I have a Synscan to USB-Adapter. But when I try connecting to it, I get a warning that the port is alredy used by another driver or process. What do I need to do to connect it?
Thank you all in advance

Read More...

Noah replied to the topic 'PoleMaster on Astroberry' in the forum. 3 months ago

Ok let me clarify... I think that I installed it correctly but when I try to launch it by double clicking it or right clicking on it and then select running nothing happens.

Read More...

Noah created a new topic ' PoleMaster on Astroberry' in the forum. 3 months ago

Hi I'm trying to get PoleMaster to work on my Astroberry. I installed it but I'm not able to run it. Does anyone know what i have to do to make it work?

Read More...